CATERING DO DOMU
Zapraszamy do zamówień zimnych zakąsek i ciepłych dań w formie na wynos.
Zadzwoń ! Zamów! tel: 695 981 714
OFERUJEMY
- Zestawy cateringowe SMALL I BIG PARTY od 480 zł /zestaw dla 10 osob
- Półmiski standardowo dla 6-7 osób ( mały ) lub w wersji dużej dla 10 osób ( duży )
- Dania jednogarnkowe – porcja 300 ml /os
- Półmiski jednorazowe gratis lub porcelanowe za kaucją zwrotną od 200 zł
- Transport do 10 km gratis , powyżej 10 km - 3 zł /km lub odbiór własny
- Catering z obsługą - opłata serwisowa od 400 zł
WYBÓR ZIMNYCH ZAKĄSEK
PÓŁMISKI MIĘSNE od 40 zł /półmisek mały lub od 60 zł/ półmisek duży
- Rolada z boczku grubo krojona z kminkiem z kapustą kwaszoną (region.)
- Polędwiczka z musem drobiowo-pistacjowym w sosie z czarnej porzeczki
- Półmisek wędlin swojskich i pieczeni
- Domowe pieczenie z sosem ułańskim na bazie chrzanu i ziół
- Pieczeń z indyka w sosie chilli
- Boczek pieczony faszerowany z kiełkami i czarnuszką
PÓŁMISKI RYBNE od 40 zł / półmisek mały
- Mus z pstrąga z płatkami kalarepy, czarnuszką i kiełkami
- Roladki łososiowo-szpinakowe i łososiowo-brokułowe
- Śledź po wileńsku z borowikami
- Rapsodia śledziowa ( koreczki )
STUDZIELINKI: foremka „keksówka” mała od 45 zł , duża od 80 zł lub 6 zł/szt
- Mini galaretki mięsno-kurkowe (szt)
- Galaretki drobiowe z brokułami lub warzywami (szt)
- Szynka po królewsku w galarecie
- Schab z kremem chrzanowym w galarecie
- Indyk pieczony pod galantyną owocową
- Galaretka mięsno – grzybowa (szt)
ROZMAITOŚCI DROBNE 6 zł / szt
- Wykwintne kanapeczki na pumperniklu z łososiem i sosem tatarskim (szt )
- Mini szaszłyki z mozzarella i pomidorem przekładane liściem bazyliowym ( szt)
- Mini szaszłyki z melonem i szynką parmeńska oraz liściem mięty ( szt )
- Łódeczki z cykorii z musem serowo-szynkowym ( szt )
- Krążki z ogórka z rzodkiewką i musem serowo-buraczanym z kiełkami ( szt )
- Krakersy z pastą kawiorową lub łososiową i czarnuszką (szt)
- Łódeczki z ogórka faszerowane pastą tuńczykową z kukurydzą półmisek ( szt)
- Jajka faszerowane na różne sposoby (pieczarkami, buraczkami, chrzanem, łososiem ( szt )
- Rogaliki drożdżowe z boczkiem ( szt )
- Pikantne kruche ciasteczka z oliwkami ( szt)
od 9 zł /szt
- Masa serowa kulki otulona łososiem wędzonym z morska solą (szt ) –
- Muszle makaronowe nadziewane kremem krewetkowym po marokańsku (szt )
- Ptysie na ostro z różnymi farszami ( szt )
- Papryczki „tre-colore” faszerowane serem feta ( szt )
- Faszerowane pomidory tatarem z boczku i sera oraz ziół, ubrane w grzanki ( szt )
ROZMAITOŚCI: od 40 zł/półmisek mały
- Carpaccio z buraka pieczonego i kozim serem w sosie balsamico
- Carpaccio z pieczeni wieprzowej na kapuście kiszonej
- Plastry polędwicy wołowej na soczewicy z roszponką w sosie balsamico
- Wybór domowych, pieczonych pasztetów z sosem żurawinowym
- Królewski pasztet mięsno-grzybowy
- Pasztet dworski w cieście francuskim
- Smalec Pielniecki z grzybami i czosnkiem (danie regionalne)
- Domowy smalec z wędzonką, serwowany z kiszonymi ogórkami
- Marynowane grzybki i pikle
- Deska serów z winogronami, orzechami i oliwkami
SAŁATKI: od 40 zł /półmisek mały lub od 60 zł /duży
- Sałatka z selerem naciowym, ananasem i prażonym słonecznikiem
- Sałatka meksykańska z natchos
- Sałatka z wędzoną kaczką, kandyzowaną gruszką i serem gorgonzola
- Sałatka z wędzonym kurczakiem, papryką, selerem naciowym i pieczarka
- Sałatka z rucoli z ciecierzycą i fetą
- Sałatka z kuskusem, suszonymi pomidorami i papryką
- Sałatka z łososiem avocado i granatem
- Sałatka ze szpinaku, buraków i pomarańczy
- Sałatka porowa z grillowanym kurczakiem, ananasem, słonecznikiem i kukurydzą
- Sałatka z makaronem ryżowym z kurczakiem gyros i papryką marynowaną i szczypiorkiem
- Miłosna sałatka z kurczaka, szparagów i pieczarek
- Sałatka Cezar z kurczakiem, grzankami i parmezanem
- Sałatka wielowarstwowa z kurczakiem, kukurydzą, serem i jajkiem
- Sałatka pieczarkowa z żółtym serem
- Sałatka grecka ze słonecznikiem
- Sałatka brokułowa z jajkiem, serem feta w czosnkowej zalewie
- Nicejska z oliwkami, tuńczykiem, anschovies i jajkiem w sosie vinegrette
- Sałatka makaronowa TRIO z szynką i wędzonym serem
- Sałatka warstwowa z selerem, kukurydzą, ananasem i szynką
- Kremowa sałatka Waldorff z kurczakiem, selerem naciowym, serem i orzechami
- Sałatka Waldorff na słodko z serem pleśniowym, selerem, jabłkami i orzechami
DANIA NA CIEPŁO
DANIA JEDNOGARNKOWE ( 300 ml /porcja ) od 14 zł / porcja
- Barszczyk czerwony z rożkiem lub krokietem 300 ml
- Bogracz wieprzowy z kluseczkami i pieczarkami
- Wołowina po burgundzku
- Zupa A’la strogonow
- Pierogi regionalne, ruskie, 10 szt /porcja od 21 zł /porcja
Zaoferujemy Państwu obsługę cateringową różnego typu imprez okolicznościowych (chrzciny, komunie, przyjęcia rodzinne).
- Imprezy mogą się odbywać u Państwa w domu lub w innym dowolnie wskazanym przez Państwa miejscu
W cenie opłaty serwisowej :
- Przygotowujemy różnorodne menu dostosowane do Państwa upodobań
- ( obiady, zestawy zimnych zakąsek, dania jednogarnkowe, pieczony prosiak …)
- Dostarczymy w dowolnie wskazane miejsce ( do 10 km gratis )
- Udostępniamy nasze zastawy stołowe – gratis
- Zadbamy też o dekoracje stołów, porcelanę i szkło oraz porządek po zakończeniu imprezy
- Zapewniamy dyskretną i sprawną obsługę kucharską oraz kelnerską
Ponad to :
- Menu szczegółowo ustalamy na spotkaniu w biurze lub telefonicznie
- Chętnie wysyłamy propozycje menu drogą mailową
- Prosimy o informację na 7 dni przed planowanym przyjęciem
- Menu możemy dowolnie modyfikować według Państwa oczekiwań
Mamy bardzo szeroki wybór dań, od tradycyjnych staropolskich potraw, poprzez współczesną kuchnię polską aż po wykwintne dania kuchni europejskiej i światowej.
NASZE PROPOZYCJE :
- Obiady od 65 zł /os
- Zimne zakąski od 40 zł /os
- Prosiak pieczony serwowany z kaszą i kapustą 1550 zł/całość
- Zestawy cateringowe zimnych zakąsek dla 10,18 osób – SMALL PARTY i BIG PARTY
Cateringi ( poza obiektem ) w dowolnie wskazane miejsce organizujemy od min 16 osób.
Opłata serwisowa - w cenie zapewniamy obsługę kelnerską, kucharza na wyłączność, galanterię stołową
( porcelanę, szkło, sztućce) ,dekoracje stołu ( obrusy, serwetki Duni) oraz transport do 10 km .
Opłata serwisowa : cateringi od 16 do 20 osób – 400 zł brutto
Cateringi od 21 d 40 osób – 550 zł brutto
Cateringi pow. 40 os – opłata do uzgodnienia
Transport pow. 10 km – 3 zł /km
KONTAKT: