MENU :
NA POCZĄTEK : Kieliszek Jaśkowej Okowity z dębowej beczki
ZUPA: Rosół z dzikiego ptactwa z makaronem domowym
DESER : Piernik z sosem korzennymi i konfiturą z płatków róż z Jasiowej Piwniczki
BUFET ZIMNYCH ZAKASEK:
BUFET CIEPŁY:
BUFET SŁODKI: Słodki bufet regionalnych ciast oraz deserki bankietowe
21.00 ATRAKCJA WIECZORNA MENU ( na bufecie )
Jagnięcina pieczona ( udźce, comber, klopsiki jagnięce )
pieczone ziemniaki z tymiankiem w asyście kapusty góralskiej
23.00 KOLACJA II: Zbójnickie trybowane udko z warzywną niespodzianką na musie z zielonego groszku
00.00 TOAST: Szampan noworoczny2.00 KOLACJA II: Staropolski żurek hrabiego na zakwasie z kiełbaską w chlebku podany
NAPOJE: