Sylwester Glamour - Jaś Wędrowniczek - Rymanów

2017-12-31 Sylwester 2017/2018 Glamour

31 grunia 2017 r. odbył się:
SYLWESTER GLAMOUR

kameralna zabawa dla 60 osób

CENA 620 zł/para

Do  dyspozycji Państwa :

  • sala restauracyjna  do 50  osób
  • sala kominkowa dla  10  osób
  • sala barowa – LOBBY BAR

W cenie zaproszenia:

  • Aperitiff
  • Upominek dla każdego Gościa
  • Wyselekcjonowane menu Sylwestrowe (przystawka, danie główne, bufet zimnych zakąsek z rybami i owocami morza, napoje, kawa, herbata – no limits, dwa dania gorące)
  • Lampka czerwonego Wina Yangarra McLaren Vale SHIRAZ, rocznik 2011 do obiadu
  • Noworoczny Tort Truflowy
  • Pierwszy taniec  w CHMURACH
  • Open Bar z nielimitowanymi drinkami
  • Candy Bar w stylu Glamour
  • Butelka wódki Baczewski na dwie osoby
  • Powitanie Nowego Roku 2018 z lampką SZAMPANA Jean Pernet Brut oraz fajerwerkami
  • Dekoracje stołów i całego lokalu w stylu Glamour
  • Dekoracja światłem
  • Słodki upominek na zakończenie Zabawy Sylwestrowej
  • Noworoczny Kupon Rabatowy z 10% zniżką na usługi restauracyjne Jasia Wędrowniczka w styczniu 2018r.
  • Konkursy z nagrodami
  • Promocyjne  ceny alkoholu

MENU SYLWESTROWE

Przystawka:

  • Polędwica wołowa marynowana w pieprzu kolorowym i ziołach, podana na rukoli z płatkami parmezanu i oliwą pomidorową

Danie główne:

  • Comber króliczy aromatyzowany musztarda francuską na puree ziemniaczanym i buraczkach
  • Udziec wieprzowy pieczony z kością, bliny warzywne, koszyczek surówek

Deser:

  • Noworoczny Tort truflowy

I danie gorące:

  • Zraz Radziwiłowski z grzybami, boczkiem podany na maślanej polencie grysikowej z warzywami okraszone koperkową śmietanką

II danie gorące:

  • Consome grzybowe z paluszkami grissini

Bufet gorących i zimnych zakąsek (danie wydawane partiami)

  • Patera mięs pieczonych (karkówka, boczek, gęsie nóżki, skrzydełka  z kurczaka, żeberka)
  • Wędliny z Jaśkowej wędzarni
  • Pasztet na zimno z dipami podany
  • Studzielinki wieprzowe i drobiowe
  • Płatki kaczki z kandyzowaną pomarańczą
  • Jajka faszerowane pastami z kawiorem
  • Deska serów regionalnych długo dojrzewających z orzechami
  • Łosoś tusza w galarecie z warzywami
  • Marynowane grzybki i pikle
  • Smalczyk pieleniecki z ogórkami kiszonymi
  • Sałatka noworoczna z mixem sałat, serem Roquefort, granatem w sosie miodowo-cytrynowym
  • Sałatka tradycyjna warzywna z prażonymi płatkami migdałów
  • Sałatka z kalmarami, selerem naciowym, marchewką i włoską oliwą
  • Patera ryb wędzonych i pieczonych
  • Mule w śmietanie i szczypiorku
  • Żurek z kiełbasą
  • Ośmiornica na gorąco w sosie słodko-kwaśnym
  • Pierożki pieczone o pięciu smakach

 

 

COCKTAIL & CHAMPAGNE BAR

BAWIMY SIĘ Z DJ DUŚKIEM   DO BIAŁEGO RANA !!!

TEGO WIECZORU BĘDZIESZ GLAMOUR!