31 grunia 2017 r. odbył się:
SYLWESTER GLAMOUR
kameralna zabawa dla 60 osób
CENA 620 zł/para
Do dyspozycji Państwa :
- sala restauracyjna do 50 osób
- sala kominkowa dla 10 osób
- sala barowa – LOBBY BAR
W cenie zaproszenia:
- Aperitiff
- Upominek dla każdego Gościa
- Wyselekcjonowane menu Sylwestrowe (przystawka, danie główne, bufet zimnych zakąsek z rybami i owocami morza, napoje, kawa, herbata – no limits, dwa dania gorące)
- Lampka czerwonego Wina Yangarra McLaren Vale SHIRAZ, rocznik 2011 do obiadu
- Noworoczny Tort Truflowy
- Pierwszy taniec w CHMURACH
- Open Bar z nielimitowanymi drinkami
- Candy Bar w stylu Glamour
- Butelka wódki Baczewski na dwie osoby
- Powitanie Nowego Roku 2018 z lampką SZAMPANA Jean Pernet Brut oraz fajerwerkami
- Dekoracje stołów i całego lokalu w stylu Glamour
- Dekoracja światłem
- Słodki upominek na zakończenie Zabawy Sylwestrowej
- Noworoczny Kupon Rabatowy z 10% zniżką na usługi restauracyjne Jasia Wędrowniczka w styczniu 2018r.
- Konkursy z nagrodami
- Promocyjne ceny alkoholu
MENU SYLWESTROWE
Przystawka:
- Polędwica wołowa marynowana w pieprzu kolorowym i ziołach, podana na rukoli z płatkami parmezanu i oliwą pomidorową
Danie główne:
- Comber króliczy aromatyzowany musztarda francuską na puree ziemniaczanym i buraczkach
- Udziec wieprzowy pieczony z kością, bliny warzywne, koszyczek surówek
Deser:
I danie gorące:
- Zraz Radziwiłowski z grzybami, boczkiem podany na maślanej polencie grysikowej z warzywami okraszone koperkową śmietanką
II danie gorące:
- Consome grzybowe z paluszkami grissini
Bufet gorących i zimnych zakąsek (danie wydawane partiami)
- Patera mięs pieczonych (karkówka, boczek, gęsie nóżki, skrzydełka z kurczaka, żeberka)
- Wędliny z Jaśkowej wędzarni
- Pasztet na zimno z dipami podany
- Studzielinki wieprzowe i drobiowe
- Płatki kaczki z kandyzowaną pomarańczą
- Jajka faszerowane pastami z kawiorem
- Deska serów regionalnych długo dojrzewających z orzechami
- Łosoś tusza w galarecie z warzywami
- Marynowane grzybki i pikle
- Smalczyk pieleniecki z ogórkami kiszonymi
- Sałatka noworoczna z mixem sałat, serem Roquefort, granatem w sosie miodowo-cytrynowym
- Sałatka tradycyjna warzywna z prażonymi płatkami migdałów
- Sałatka z kalmarami, selerem naciowym, marchewką i włoską oliwą
- Patera ryb wędzonych i pieczonych
- Mule w śmietanie i szczypiorku
- Żurek z kiełbasą
- Ośmiornica na gorąco w sosie słodko-kwaśnym
- Pierożki pieczone o pięciu smakach
COCKTAIL & CHAMPAGNE BAR
BAWIMY SIĘ Z DJ DUŚKIEM DO BIAŁEGO RANA !!!
TEGO WIECZORU BĘDZIESZ GLAMOUR!